Scrum Master & Team Lead consultancy en coaching | Agile team ontwikkeling | Interim Management

Onze diensten

Agile Assessment

Ben je voorbereid op morgen?

Een baseline maken .. waar staat een team, afdeling, organisatie vandaag als het gaat over snel kunnen inspelen op de veranderende markt. En dat zit in kleine dingen: hoe worden beslissingen genomen? Hoe autonoom zijn de teams? Welk klantencontact is er?

👉 Wil je al een voorproefje van wat ons Agile Assessment inhoudt? Hier kan je onze gratis basis Agile Assessment invullen. Op basis hiervan bezorgen we je een eerste advies.

Team Coaching

Getting things done

Onze Scrum Masters helpen teams eigenaarshap te nemen voor hun product en dienstverlening. Door focus op wat waardevol is, helpen we teams de juiste dingen te doen .. en ze gedaan te krijgen!

👉 Onze aanpak is gebaseerd op Scrum.  Hierdoor brengen we kadans binnen organisaties, wordt wat gebeurt transparant voor de teams, de organisatie en hun klanten. Hierdoor stomen we – vanuit het team – de organisatie klaar voor morgen!

Agile Coaching

Enterprise Agile Coaching

Onze Enterprise Agile Coaches helpen organisaties bij de overgang naar Agile werkwijzen. We helpen leidinggevenden bij het begrijpen en implementeren van de Agile-methodologieën, en bij het vinden van manieren om hun processen en werkstijlen te verbeteren.

👉 Door onze aanpak ontstaat er  een gemeenschappelijke cultuur van doen, meten, leren en aanpassen .. en dat is de sleutel om als organisatie klaar te zijn voor morgen!

Is jouw organisatie al klaar voor morgen?

Wil je ook met je organisatie snel kunnen inspelen op de veranderende markt?

Structuur leidt tot herkenbaarheid…

Herkenbaarheid leidt tot dialoog…

Dialoog leidt tot continue verbeteren…

Continue verbeteren zorgt voor een bedrijfscultuur die om kan met verandering.

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Over ons

Organisaties waar teams eigenaarschap pakken om waarde te leveren, daar geloven wij in.

We geloven nog sterker in de Scrum aanpak en zijn er van overtuigd dat Product Owners, Scrum Masters en Developers het verschil maken.

Wij zorgen voor on the job coaching van teams in Scrum, Agile mindset, Faciliteren, Event Storming, …  zodat organisaties vanuit deze kennis  een hernieuwde aanpak vinden.

Blijf op de hoogte!

Contact Us

ScrumDojo
Arthur Puesstraat 400
1502 Lembeek (Halle)

contact@scrumdojo.be